services-en – Печатница Мултипринт

УСЛуГИ

Тук може да научите повече за всички наши печатни и следпечатни процеси, чрез които подготвяме за изработка, произвеждаме и доставяме в завършен вид Вашите печатни изделия.

РОЛЕН ПЕЧАТ

За ролен печат разполагаме с машина от водещата японска марка Komori. Тя разполага с 6 печатни секции, което ни позволява да добавим до 2 допълнителни специални цвята. Възможните формати на крайния продукт са над 30, а скоростта на печат достига 50,000 копия в час. Ролният печат е най-подходящият вариант за всички високотиражни списания и брошури, като наши клиенти са водещи европейски телеком оператори и ритейл магазини.

РОЛЕН ПЕЧАТ
РОЛЕН ПЕЧАТ
ЛИСТОВ ПЕЧАТ
ЛИСТОВ ПЕЧАТ
ЛИСТОВ ПЕЧАТ
ЛИСТОВ ПЕЧАТ

ЛИСТОВ ПЕЧАТ

В Мултипринт разполагаме с 6 машини за офсетов листов печат от най-новото поколение на водещия европейски производител Heidelberg. Интеграните ни системи за контрол на качеството и цветовете и различните конфигурации на машините ни позволяват да отпечатваме с безупречно качество книги, луксозни албуми, списания, каталози, корици и брошури. Част от машините са специално оборудвани за отпечатване на опаковки и за тях използваме хартии от най-тънките до най-дебелите. Имаме възможност за нанасяне на гланц или мат лак по време на печат, което предоставя допълнителни възможности в дизайна на всеки един продукт.

6 листови
машини Heidelberg SM

Heidelberg SM 102-10-P + L
Heidelberg SM 102-10-P
Heidelberg SM 102-4-P
Heidelberg SM 102-4
Heidelberg SM 102-2-P
Heidelberg CD 74-5 + L

Довършителни процеси

Силата на печатница Мултипринт е в многообразието на довършителните процеси и разнообразието от продукти, които може да предложим на нашите клиенти. Всички печатни и довършителни процеси се извършват на едно място в производствената ни база в Костинброд, което ни прави изключително гъвкави и конкурентни в изпълнението на поръчки с кратки срокове.  Предлагаме на клиентите както изработване на мека подвързия термолепена с топло лепило или полиуретан така и концево-шита луксозна твърда подвързия, подходящя дори за най-бутиковите издания.
ДОВЪРШИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ
ДОВЪРШИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ

ПРЕДПЕЧАТ

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕТЕ
ПОДАВАНИ ЗА ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА
И ЕКСПОНАЦИЯ

Как мога да подам файловете си?

Файловете за заданията могат да бъдат подадени на всички широко разпространени носители, като USB flash, CD или DVD, както и да използвате за улеснение наш FTP сървър, създавайки на него директория с името на клиента, в която да бъдат поместени конкретните файлове.

Логистика

От началото си през 1991 година до днес сме се утвърдили като доказана печатница, доставчик на много издателства из цяла Европа. Всяка седмица изпращаме стотици палета за Германия, Франця, Англия и други държави в Европа, с което сме придобили огромен опит в международната логистика и имаме възможност да организираме доставки на малки или големи поръчки с камион или самолет до адрес на клиента или до логистичен склад.