БРОШУРИ

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ КОМПОНЕНТ НА ДОБРИЯ МАРКЕТИНГ

1

Имаме ролен и листов офсетов печат,

и дори милионни тиражи не са проблем за изработка в най-кратки срокове.

2

Довършителните

ни процеси предоставят огромен избор в сгъването на продуктите от обикновената 1 гънка до зиг-заг, прозоречни брошури, карти, хармоника и други.

3

Mногостранични брошури

варианти за машинно лепене или шиене с телчета в зависимост от дебелината на хартията и размера на крайния продукт.

Могообразие от Продукти

Без значение дали вашият бизнес е ритейл или B2B ние имаме опит и оборудване да произведем подходящите брошури. Ролният ни офсет е идеално решение за отпечатването на лепени или шити с телче брошури с актуални промоции в големи тиражи. Листовият печат предоставя възможност за брошури на многобройни грамажи хартия с различни видове сгъване – флаери, диплаяни, зиг-заг, DL, карти и др.

Нашата мисия

През годините сме се доказали като надежден доставчик на най- големите ритейл вериги в България и Европа и вярваме, че можем да бъдем надежден партньор на всеки, който ни се довери.

МНОГООБРАИЗИЕ
ОТ ПРОДУКТИ

Листовият печат предоставя възможност за брошури на многобройни грамажи хартия с различни видове сгъване – флаери, диплаяни, зиг-заг, DL, карти и др.

СКРЕПВАНЕ:

За многостраничните брошури предлагаме варианти за машинно лепене или шиене с телчета в зависимост от дебелината на хартията и размера на крайния продукт.