За нас – Печатница Мултипринт

Имаме възможност и оборудване даизпълним всяка ваша идея

Мултипринт разполга с:

0
кв. м. разгъната площ
0
кв. м. сгради
0
души персонал
0+
машини
0
год. опит и традиции

започва през 1991 година, когато направихме първите си стъпки в полиграфията.

Първо изработвахме обикновени формуляри и бланки за бизнеса, но с годините, благодарение на опита и привлечените специалисти, вече сме лидер в производството на луксозни книги, списания, тетрадки, календари, тефтери, каталози, опаковки, брошури и офис материали. Отначало имахме една машина и двама работника, а днес над 330 човека и 70 машини работят денонощно, за да отговорим на очакванията дори на най-взискателните клиенти. Продуктите, които произвеждаме, са както за България, така и за износ към
Германия, Франция, Великобритания, Гърция и други страни от ЕС.

Разполагаме с една производствена база от 40 хил кв. м., където е разположен целият ни затворен производствен цикъл - предпечат, листов и ролен печат, довършителни процеси, складиране и транспорт.
Наличието на всички процеси на едно място ни прави изключително гъвкави в предлагането на решения за всички желания на нашите клиенти. Намираме се в гр. Костинброд, само на 7 км. от София. Печатното ни оборудване включва офсетови машини от най-ново поколение и висок клас на Heidelberg и Komori, а в довършителните процеси на Müller Martini, Kolbus, MBO, Renz и др. като през годините непрекъснато обновяваме и допълваме производствените си мощности в високотехнологични, специализирани машини. Това ни помага да изграждаме и поддържаме безспорна репутация сред клиентите и непрекъснато да увеличаваме видовете на предлаганите от нас услуги.
За доставка на висококачествени материали
разчитаме на UPM, SAPPI, Burgo, Flint Group, Huber.

Отличните познания по български, английски, немски, френски и холандски език на мениджърите в търговския отдел ни осигуряват безпроблемна комуникация с нашите клиенти извън България. От 2009 притежаваме сертификати ISO 9001, FSC и Ethical Trade Audit (Disney certificate), които всяка година защитаваме успешно.

Нашите над 30 години опит и невероятно широк спектър от машини, ни позволяват да предложим на клиентите си огромно разнообразие от продукти и услуги с най-високо качество и оптимални срокове на изпълнение.

Пускане на видеото

От 04.02.2009 г.
в дружеството е внедрена Системата за управление на качеството
ISO 9001:2015, сертификат CI/10918.

Сертифицирани продукти

Mултипринт e FSC® сертифицирана
и може да произведе сертифициран продукт, при поискване.